Algemeen

Welkom bij volleybalvereniging “Blijven Opslaan En Scoren” uit Harmelen.

Op 1 juni 1989 ontstond heren volleybalvereniging ”Blijven Opslaan En Scoren” (B.O.E.S.). De vereniging is inmiddels 30 jaar oud en nog 7 leden zijn lid vanaf het ontstaan van B.O.E.S. In het begin draaide alles om het volleybal. Tegenwoordig is volleybal de verbindende factor maar worden er naast het volleyballen door en voor de leden regelmatig allerlei nevenactiviteiten georganiseerd. Daarbij worden de partners niet vergeten en deze doen doorgaans massaal mee. De vereniging kenmerkt zich daardoor als een echte vriendenclub.

B.O.E.S. is een kleine recreatieve heren volleybalvereniging en bestaat volgens de statuten uit maximaal 25 leden. Thans telt de vereniging 18 leden. De contributie op jaarbasis bedraagt € 50,=.  In de periode van september tot en met mei wordt elke donderdagavond van 21.15 tot 22.45 uur getraind en gespeeld in sporthal De Kroon in Harmelen.

Indien u belangstelling heeft om te gaan volleyballen en over enige volleybal ervaring beschikt dan bent u van harte welkom om contact op te nemen met de secretaris (Martin Nap, 0638931866) en eens mee te komen trainen op dinsdagavond.

Het bestuur van B.O.E.S.

TeamFoto

Laatst aangepast op 20 september 2022